Humor og kommunikation

 

 

 

 

Ole Wejse Svarrer

Journalist, forfatter, rådgiver

og underviser i skriftlig kommunikation

 

mail: wejse@skriiv.dk

mobil: 2071 6465

 

Det er et fundament for al kommunikation i Coloplast, at vi er ærlige, direkte og taler ordentlig med hinanden - også når budskabet ikke er positivt! Det er ikke let, men Ole Wejse Svarrer gav os tre konkrete værktøjer, som vi kunne bruge med det samme. Ole var god til at at bringe vores hverdag ind i undervisningen, så den blev nærværende og relevant. Det var en sjov workshop med et overraskende stort udbytte'.

 

Christian Bech Høngaard

Head for Corporate Branding & Marketing Service, Coloplast

Scene fra  University of Nebraska i 1937, hvor en gruppe studerende ville udgive den bedste universitetsavis nogensinde. Foto:  UNI Chriss Library

FOREDRAG ELLER WORKSHOP

Humor, kommunikation og det med at stå og holde et oplæg...

Lær at bruge humor i hverdagen og få konkrete værktøjer til at finde dit kernebudskab og aflevere det med gennemslagskraft og sikkerhed.

Der er grine-garanti på dette underholdende foredrag eller workshop, hvor du finder ud, at humoren i fx mails, møder og samtaler kan skabe bedre kommunikation.

 

Tænk bare, hvad der sker med modtageren af en rykkermail, hvis du skriver ’rudekuvert’ i emnefeltet.

 

Du bliver klogere på at bruge humor som coping-strategi, når alt går i skuddermudder. Derudover få du:

 

• Eksempler på hverdagshumor og nyttige tips og tricks.

• Konkrete værktøjer til at finde dit kernebudskab og aflevere det med gennemslagskraft og sikkerhed, så modtageren forstår dit budskab og tager det ind.

• Tips til, hvordan du bedst afleverer dine budskaber fra en scene – uanset om der er 10 eller 1.000, der kigger på.

 

Foredragsholderne vil også synge nogle sjove sange.

 

Om foredragsholderne

Ole Wejse Svarrer er tidligere selvhøjtidelig journalist, redaktør og redaktionschef gennem 15 år på medier som Politiken, Nyhedsavisen og BT. Han er i dag mere jordnær, når han som facilitator og underviser gør andre klogere på journalistik og kommunikation. Tilbyder derudover et skønt madkursus, Gourmet Hotdog, som ingen vil deltage i…

 

Jan Svarrer er selvhøjtidelig musiker, komiker, revyforfatter og cand.mag. i dramaturgi. Har i 20 år fået tusindvis til at knække sammen af grin – enten solo og eller sammen med andre. Derudover tekstforfatter til revyer som Cirkusrevyen og Tivolirevyen og underviser af og til i humor og musisk kreativitet. Har udgivet flere CD’er, hvoraf hovedparten stadig ligger i kælderen…

 

Og ja... Vi er brødre.

 

fakta

 

"Humor, kommunikation..." er et levende foredrag, som du lærer noget af. Men det kan også udvides til en workshop på 3-4 timer eller et seminar på en hel dag.

 

Ring på 2071 6465 eller send en mail til wejse@skriiv.dk for at få et uforpligtende tilbud.

 

Undervisning og rådgivning i kommunikation

 

 

 

 

 

SKRIIV ApS

Rådgivning og undervisning i kommunikation

www.skriiv.dk | wejse@skriiv.dk | 2071 6465

Kielshøj 24 | 3520 Farum | CVR 34689385