Skriv gode artikler og tekster

 

 

 

 

Ole Wejse Svarrer

Journalist, forfatter, rådgiver

og underviser i skriftlig kommunikation

 

mail: wejse@skriiv.dk

mobil: 2071 6465

 

Det er et fundament for al kommunikation i Coloplast, at vi er ærlige, direkte og taler ordentlig med hinanden - også når budskabet ikke er positivt! Det er ikke let, men Ole Wejse Svarrer gav os tre konkrete værktøjer, som vi kunne bruge med det samme. Ole var god til at at bringe vores hverdag ind i undervisningen, så den blev nærværende og relevant. Det var en sjov workshop med et overraskende stort udbytte'.

 

Christian Bech Høngaard

Head for Corporate Branding & Marketing Service, Coloplast

Scene fra  University of Nebraska i 1937, hvor en gruppe studerende ville udgive den bedste universitetsavis nogensinde. Foto:  UNI Chriss Library

KURSUSFORLØB OVER FLERE DAGE

Skriv gode nyheder og tekster, der fænger målgruppen

Skriver du artikler uden at være uddannet journalist? Kurset klæder dig på til at skrive professionelle, journalistiske artikler, der indfanger læseren og fastholder læserens opmærksomhed.

 

Du bliver samtidig styrket i at idéudvikle, researche, interviewe og at give din historie en knivskarp vinkel.

Den lille irriterende lodrette streg på skærmen står bare og blinker. Du begynder på en sætning. Stopper op. Sletter den igen. Skriver en ny. Sletter. Du kigger på den ordknappe, kridhvide skærm. ’Hvordan skal jeg nogensinde få skrevet en god artikel’?

 

Det giver kurset ’Skriv bedre artikler’ dig svarene på. Kurset er for dig, der skriver fængende nyheder til hjemmesiden, forfatter indbydende tekster til en brochure eller en invitation og skriver pressemeddelelser eller interne notater med klare budskaber.

 

Kurset vil give dig flere læsere. De får en større tilfredsstillelse ved at skrive artikler, hvad enten du skriver til net, papir eller en folder.

 

Med konkrete journalistiske hjælpemidler lærer du at skrive som en professionelle journalist. Du lærer at finde din vinkel, du lærer at skrive en artikel, som giver læserne værdi og du får tips til at overvinde din skriveblokering.

 

 

fakta

 

Kurset afvikles typisk over flere undervisningsdage. Men det kan også afvikles på en dag. Men udbyttet hænger naturligvis sammen med kursets længde.

 

Før kurset får alle deltageren en føropgave, som skal løses. Den øger læringen og gør deltagerne mere motiverede. Der er overskuelige hjemmeopgaver mellem kursusdagene.

 

Kurset giver deltageren en stribe konkrete værktøjer, som de kan bruge umiddelbart efter undervisningen.

 

Jeg underviser både enkeltpersoner eller et helt hold fra samme virksomhed.

 

Ring på 2071 6465 eller send en mail til wejse@skriiv.dk for at få et uforpligtende tilbud.

 

Undervisning og rådgivning i kommunikation

 

 

 

 

 

SKRIIV ApS

Rådgivning og undervisning i kommunikation

www.skriiv.dk | wejse@skriiv.dk | 2071 6465

Kielshøj 24 | 3520 Farum | CVR 34689385